Brow Lamination

Brow lamination

4 min read, by L’Amour De Soi

Hvad er brow lamination?

Brown lamination er en behandlinger, der fokuserer på at skabe skinnende, glatte bryn. Denne effekt plejer at være eftertragtet af dem, der måske har små eller uregerlige øjenbryn.

I modsætning til microblading er nåle og farve ikke involveret.

Brow laminering er bedst for folks, der ønsker at få deres eksisterende tynde øjenbryn til at se mere fyldige ud inden for en kort periode. Hvis du leder efter længerevarende resultater for at holde dine bryn på plads, kan du overveje en øjenbrynslamineringsprocedure. 

Perming-metoden, der bruges til brow lamination, kan også få dine bryn til at se tykkere og fyldigere ud, egenskaber, der bliver stadig mere populære.

Hvor lang tid tager proceduren?

Bryn laminering tager cirka 30 minutter. Under din aftale vil giver råd hele tiden og sikre, at vi er på den samme side.

Tilmeld til vores nyhedsbreve og hold dig opdateret!
Er microblading en løsning til dig?

Læs vores Microblading artikel og find ud af det.

Hvad koster brow laminering hos os?

Sammenlignet med andre brynprocedurer anses brynlaminering for at være billigt. Precis pris kan regnes efter en konsultation hos os. Priser for en brow lamintaion behandling hos L’ Amour de Soi starter fra 500,- kr per session. 

brow-lamination-eyebrow-lift
Efterbehandling

Når du har fået en brow lamination, det er vigtigt at huske, at du skal ikke, indenfor de næste 24 timer: 

Brynlaminering sætter ikke dine hår permanent i den ønskede, børstede position. Det nedbryder bindingerne i dit hår, så du nemt kan manipulere dem til det look, du ønsker. Alt du skal gøre er at børste dem tilbage på plads med en spoolie-børste om morgenen for at få dem tilbage til den bløde finish – intet produkt påkrævet. Disse resultater vil vare i 6-8 uger.