Microblading

Microblading af bryn

5 min read, by L’amour de soi

Hvad er microblading?

Microblading er en kosmetisk tatovering procedure, der udfylder tynde øjenbryn områder for at få dem til at se fyldigere ud.

I modsætning til en traditionel tatovering, som er permanent, kan farvningen fra microblading holde i op til 3 år. Dette skyldes, at microblading bruger forskellige værktøjer og en mindre mængde pigment.

Det er muligt at forbedre form, fylde og bredde på en æstetisk og naturlig måde, ligesom den rette formgivning af brynene kan være med til at give et visuelt ansigtsløft

Hvor lang tid tager proceduren?

Mellem 1 og 2 timer. Under din aftale vil giver råd hele tiden og sikre, at vi er på den samme side. Meget af tiden går med at måle og tegne på et symmetrisk sæt bryn og blev enige om din perfekte form og farve. Selve proceduren tager 30 min til 1 time. Retouchering vil tage omkring 1 time.

Tilmeld til vores nyhedsbreve og hold dig opdateret!

Er microblading permanent make-up?

Nej, selve microblading behandling betragtes som semi-permanent og vil falme over tid. Touch-ups anbefales hvert 1-2 år ved at bevare form, farve og detaljer. Hvor ofte afhænger af en række faktorer, herunder:

  • Hudtype
  • Brugt pigmentfarve (lysere farver forsvinder hurtigere)
  • Soleksponering (misfarvning af pigmentet over tidet)
  • Brug af daglige anti-aging produkter, f.eks.- (Tretinoin (Retin-A) & Alpha Hydroxy). Disse produkter øger din celle omsætningshastighed og vil forkorte levetiden på din kosmetisk tatovering

Aftercare af microblading

Klik og læs hvordan passer du på dine nye bryn, hvis du har fået en behandling


Læs mere

Hvad skal man husk når man få microblading?

Efter din første microblading-session bør din hud heles i løbet af 25 til 30 dage. Det vil sandsynligvis føles ømt og smertefuldt i starten, men det vil forsvinde med tiden. 

Det er normalt, at blækket skaller af, mens helingen finder sted. Undgå at pille blækket af, hvilket kan genåbne de små sår og forlænge helingsprocessen. Kontakt  os, hvis du har nogen bekymringer. 

Aftercare-proceduren er en afgørende faktor for hvorledes det endelige resultat af behandlingen vil blive. Læs mere om aftercare her. Op til 50% af resultatet er således afhængig af, at man som kunde, efterfølger denne vejledning.

Et dårligt helt resultat kan desuden betyde at man er nødsaget til at få flere behandlinger end normalt.

 

Galleri

Har du besluttet dig endnu?

Book en tid hos os og få dine øjenvipper til at se bedre ud end nogensinde


BOOK TID

Tjæk vores nyt netbutik ud!