Endosphere treatment

Endosphere treatment

    Endosphere er en avanceret teknologi, der hjælper med at forbedre hudens struktur og give en glattere, fastere fornemmelse.

SCULPTS THE BODY

Vores ikke-kirurgiske Endospheres-teknik omformes og skulpturer områder af kroppen, hvor fedtdepoter kan opbygges og traditionelt være vanskelige at fjerne. Denne opbygning kan forekomme på arme, ryg, talje, mave, lår og balder. Men heldigvis kan vores behandling tilpasse sig til at bekæmpe fedtdepoter på alle disse områder. Det efterlader din krop glat, formfuldendt og skulptureret fra top til bund.

SMOOTHS CELLULITE

Cellulite er en alvorlig skønhedsfejl, der påvirker kroppen hos 9 ud af hver 10 mennesker – både mænd og kvinder. Tilstanden opstår på grund af hypertrofi af fedtceller og vandretention. Dette skyldes tilstedeværelsen af dårlig cirkulation. Endospheres, takket være dens fem synergistiske handlinger, arbejder præcist på cellulite og reducerer den berygtede “appelsinskale-effekt” ved at forbedre cirkulationen og glatte vævet i problemområderne.

FIGHTS HEAVINESS IN THE LEGS.

Hvis du nogensinde har haft følelsen af tunge ben, ankler og fødder, skyldes det ineffektiv blod- og lymfatiske cirkulation i de nedre lemmer. En øget mængde stagneret blod fører til ubehag og problemer med mobilitet. Endospheres, takket være Kompressiv Mikrovibration, genaktiverer cirkulationen og stimulerer det lymfatiske system. Dette eliminerer det tunge benproblem på en hurtig og effektiv måde.

TONES THE SKIN

Behovet for at tone huden er ikke altid kosmetisk og kan nogle gange være en nødvendighed efter hurtigt vægttab. Slap hud på grund af aldring, dårlig ernæring og de skadelige virkninger af miljøet kan ofte efterlade huden sart. Som et resultat arbejder vores Kompressiv Mikrovibrationer Metode blidt på vævet for at tone og stramme det, hvilket giver bemærkelsesværdige resultater og en mere ungdommelig teint.

Hvad er fordelene?

Giv dig en afslappende og forfriskende oplevelse og gør dig klar til at dykke ned i en verden,

 hvor avanceret teknologi møder personlig pleje for en holistisk foryngende oplevelse! Kontakt os for at lære mere om Endosphere!

    Behandlingen er non-invasiv og smertefri, og resultaterne taler for sig selv! Fordele ved Endosphere behandling: 
  • Strammer op og toner huden,
  • Forbedrer lymfedrænage,
  • Stimulere kollagenproduktionen,
  • Reducere udseendet af cellulite (appelsinhud) og ujævnheder øge blodcirkulationen og lymfedrænage.