Eyelash extensions

Lash extensions /
Vippe forlængelse

Hvad er lash extensions?

Lash extensions er semipermanente syntetiske, imiterede mink- eller silkefibre, som påføres streng for streng på dine naturlige vipper. 

I modsætning til falske øjenvipper, hvor stripen eller individuelle vipper påføres huden, sættes vippeextensions direkte på selve vippen.

Mega-volume-lash-extensions

Forlængelserne påføres omhyggeligt én ad gangen ved hjælp af specialformuleret, semi-permanent lim, der ikke vil irritere eller beskadige de naturlige vipper.

Resultaterne er mere frodige, tætte vipper, som måske endda kan lade dig springe mascara over.

Hvor lang tid tager en lash extention behandling?

Den dårlige nyhed? Forvent at en vippe forlængelse tager en til to timer, afhængig af dit ønskede look. Den gode nyhed? Du kan bruge det som en undskyldning for at ligge ned, slappe af og tage en pause fra din telefon.

Tilmeld dig til vores nyhedsbreve

Vippe forlængelse behandlinger

Hvordan vil mine øjenvippe se ud efter en lash extention?

Det endelige look er beregnet til at forbedre dine naturlige vipper med mere længde, fylde og løft. Om det look er mere dramatisk eller mere naturligt er op til dig, men generelt, jo flere vipper, desto mere dramatisk er effekten. 

En typisk  vippe forlængelses behandling involverer alt fra 80-140 individuelle extensions per øje, med vipper i længden fra 6-18 mm

Hos L’amour De Soi kan du få 4 forskellige øjenvippe forlængelse behandlinger – Volume, Hybrid, Flat, Single og Mega volume eyelash extentions.

single-lash-extentions
Volume
Lash Extensions
Hybrid-lash-extensions

Volume lash extensions er en teknik, hvor flere vipper viftes og påføres på hver naturlig vippe. Volume extensions er meget finere og lettere end klassiske extensions, hvilket resulterer i et tættere, blødere og mere luftigt look end traditionelle klassikere.

Mega Volume
Lash Extensions
Mega-volume-lash-extensions

Mega volume lashes minder meget om de traditionelle volume lashes. Forskellen mellem Mega volumen og traditionel volumen er, hvor mange vippeextensions der bruges og deres diameter. Med mega volume lashes kan du påføre op til 16 extensions på en naturlig vippe, hvilket resulterer i meget mere hårtæthed.

Single
Lash Extensions
single-lash-extensions

Single eyelash extenstions påføres på hver af dine individuelle naturlige øjenvipper (en forlængelse per naturlig øjenvippe) ved hjælp af en semi-permanent lim.

Hybrid
Lash Extensions
hybrid-lash-extentions

Hybrid vipper er et miks af single og volume lash extensions. Dette lash behandling er til dig der ønsker lidt mere fylde og tætte look end single vipper, men stadigvæk ønsker det naturlige lette fluffy look. 

Efterbehandling af lash extensions

Efter en øjenvippe forlængelse:

Hvilken øjenforlængelse skal jeg vælge?

Som ethvert andet øjenprodukt er der ingen standard øjenvippeforlængelse, der passer til alle øjentyper. For eksempel kan den procedure, som en person med runde øjne vil bruge, ikke se godt ud på en person med mandelformede øjne.

Derfor, for et fantastisk og naturligt look, book en tid hos os, så finder vi ud hvilken vippeextensions passer bedst til dine øjne.

 

Galleri

Har du besluttet dig endnu?

Book en tid hos os og få dine øjenvipper til at se bedre ud end nogensinde